4.12
(2)

Ersboda hälsocentral

Hälsogränd 3, Umeå

ANNONS

Ersboda hälsocentral

Dagtid är det hit du vänder dig med frågor som rör din hälsa. Det gäller för dig som är sjuk, vill ha stöd som förälder eller förändra din livsstil. Använd gärna våra e-tjänster när du kontaktar oss. När du ringer oss för rådgivning och bedömning får du förslag på en tid då vi ringer upp dig. Alla regionens hälsocentraler är godkända av Hälsoval Västerbotten. Hälsovalet innebär att du själv kan välja hälsocentral. Du hittar information om hur du väljer i länken nedan, Så väljer du mottagning. Har du frågor under kvällar och helger ringer du 1177. Blir du akut sjuk eller allvarligt skadad ringer du 112.

Informationen uppdaterades 17:02 - 17 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

4.12 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

2 nov, 2020 Hubert S. skrev:

Kry verkar ha kapat er sida. Men i övrigt vill jag säga att jag saknar hemsida med vilka som arbetar på vårdcentralen som alltså har anonym personal och ett tel nr. Med denna information lär man inte få nya som bokar in sig på en sådan hälsocentral.. Har ni bara fått ett omdöme sedan år 2016?? Han också lika anonym som Linus.....

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

16 maj, 2016 Linus skrev:

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00 Lunch 12-13

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:30 - 11:00 Provtagning
Måndag - Fredag : 08:00 - 16:30 Återuppringning
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.