primary care

Centrumläkarna i Helsingborg

Välkomna till Centrumläkarna i Helsingborg , den lilla kliniken med stort hjärta. Här erbjuder vi god tillgänglighet, hög service och ett gott bemötande. Här finns familjeläkare, distrikssköterska, diabetessköterska,dietist, viktreduktions samtal, arbetsterapeut, rökavvänjning, psykolog, KBT samtalsterapeut inom rehabgarantin. Vi kan även erbjuda hälsokontroll, viss vaccination samt diverse intyg, här finns även BVC och barnmorskemottagning. Vi har ett nära samarbete med vår filial på Södra Hunnetorpsvägen 58. Där finns familjecentralen Alfahuset med BVC, BMM, förskolepedagog samt socialrådgivare.

Informationen uppdaterades 09:22 - 30 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Centrumläkarna i Helsingborg har fått i Nationella Patientenkäten.

Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Dietistverksamhet, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19

Centrumläkarna i Helsingborg erbjuder en trevlig och professionell vårdmiljö med kompetent personal som är lyhörd och ger bra stöd. Många patienter känner sig väl bemötta och uppskattar den personliga vården. Dock finns kritik om dåligt telefonbemötande och förvirring kring lunchstängt, vilket bör beaktas. En enstaka läkare har fått mindre positiva omdömen, men den övergripande upplevelsen är positiv, särskilt inom områden som mental hälsa och stöd till familjer.
Professionell personal
Lunchstängt förvirrande
Specifik läkare otrevlig
Inga snabba remisser
familjer, mental hälsa, BVC
*Sammanfattat från Google (22).

2.5
1 omdöme
2.5
Roger K.
30 maj, 2025
Dålig återkoppling får inte träffa läkare