primary care

Vårdcentralen Dalbo

Sök vård digitalt via 1177 direkt. Tryck på länken under e-tjänster nedan för att komma till 1177 direkt.

Välkommen till vårdcentralen Dalbo en del av Region Kronoberg! Hos oss kan du få hjälp och stöd - genom hela livet. Vi erbjuder bland annat vårdcentral, barnavårdscentral, diabetesmottagning, äldremottagning, vaccinationer och provtagning. För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga vård får du gärna lista dig hos oss, och då gäller även vårdgarantin för dig. Lista dig genom att klicka på länken under rubriken Så listar du dig hos oss och logga in med e-legitimation. Du kan också hämta en listningsblankett på vårdcentralen. När du är listad hos oss kan du få digital hjälp av Region Kronobergs vårdpersonal via tjänsten 1177 direkt. Om det visar sig att du behöver ett fysiskt besök lämnar 1177 direkt över till oss på vårdcentralen och vi hjälper dig vidare. När du är listad hos oss har du även tillgång till Region Kronobergs fysioterapeuter, arbetsterapeuter och psykosociala resurser. Läs mer om vårt erbjudande, under rubriken Det här kan du få hjälp med. Vårdcentralen ingår i vårdval Kronoberg.

Informationen uppdaterades 07:33 - 26 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Dalbo har fått i Nationella Patientenkäten.

+4647058#### Visa nummer

Torsdag
Torsdag
Måndag - Onsdag
Måndag - Onsdag

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet

Vårdcentralen Dalbo i Växjö får beröm för hjälpsam och kompetent personal, samt för att erbjuda snabb och tillgänglig vård. Flera patienter är nöjda med sina läkarkontakter och den vänliga atmosfären. Det finns dock kritik mot problem med medicinuttag och ibland bristande kommunikation. Vissa patienter upplever också att personalens bemötande kan vara otrevligt. En fast läkarkontakt saknas för några besökare, vilket skapar frustration. Dock uttrycker många tacksamhet för den vård de har fått.
Bra hjälpsam personal
Tillgänglig vård
Bra parkering
Ingen fast läkarkontakt
primärvård, vuxna, familjer
*Sammanfattat från Google (21) & Hitta (2).

1.4
1.3
Hans D.
23 jul, 2022
Lågt engagemang från sjukgymnast, bristfällig undersökning, fick endast vara där en del av den bokade tiden och fick ingen möjlighet att
1.3
Irmeli L.
17 mar, 2022
Läkarna verkar avsky patienter som har svårare symptom än en förkylning. Ger läkartid, efter "ronden" försvinner läkartiden och man hänvisas till sig själv. Sviker svårt sjuka personer bara för att de kan. Jag hade smärta båda armarna. Anmälan, betalning, läkarbesök, ute från vårdcentralen gick på 4 minuter! Välj inte Dalbo om du har svåra sjukdomar.