primary care

Vårdcentralen Lammhult

Vårdcentralen Lammhult är en liten, familjär vårdcentralen som ingår i vårdval Kronoberg. Öppettider laboratoriet: Måndag 8:15 - 11:00 Tisdag 9:30 - 11:00 Onsdag, torsdag och fredag 8:00 - 11:00 Verksamhetschef Johan Dahl, telefon 0470-58 80 00 växel Läs om influensa- och covid-vaccination under fliken aktuellt.
Vårdcentralen Lammhult

Vi håller stängt den 3 juni från klockan 15.00 på grund av utbildning. Har du behov av vård kontaktar du vårdcentralen Dalbo på telefonnummer 0470-58 69 00. Du kan också söka vård digitalt via 1177-direkt. Vi kommer äntligen renovera vårt provtagningsrum med start 2 juni fram till 2 juli. Under tiden vi renoverar kan väntetid uppstå för provtagning. Hoppas ni har överseende med det.

Läs om influensa- och covid-vaccination under fliken aktuellt.

Informationen uppdaterades 08:13 - 27 maj, 2025

+4647259#### Visa nummer

Torsdag
Onsdag
Tisdag
Måndag

Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Diabetologi, Astma- och KOL-mottagning, primärvård

Vårdcentralen Lammhult tillhandahåller en vänlig och hjälpsam miljö där besökare känner sig välkomna och välinformerade. Majoriteten upplever att det är enkelt att ta sig dit och väntetiderna är rimliga. Dock finns det återkommande kritik kring bemötandet vid telefonkontakt och bristande diskussioner kring levnadsvanor. För dem som söker en familjär vårdcentral med fokus på allmän vård kan detta vara ett bra val.
Trevlig och korrekt personal
Hjälpsamma med frågor
Dåligt telefonbemötande
Bristande diskussion om levnadsvanor
Svag information om varningssignaler
familjer, allmänt vårdbehov
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (45) & Google (6).