Välkommen till Läjeskliniken – din vårdcentral i Träslövsläge
Hos oss möts du med trygghet, engagemang och kunskap. Vi är en privat vårdcentral inom Vårdval Halland. Alla besök bokas via telefon eller webbtidbok. Vi strävar efter att du ska få träffa samma personal för en trygg och personlig vård.
Vi erbjuder:
- Läkarbesök vid kroniska besvär eller nya symtom
- Distriktssköterskemottagning med telefonrådgivning och stöd vid bl.a. diabetes, astma/KOL och sårvård
- Laboratorium för provtagning och EKG
- Rehab med fysioterapeuter vid skada, smärta eller stress
- Psykosocialt stöd av kurator, psykolog eller psykoterapeut
- Barnavårdscentral (BVC)
- Hjälp i receptionen av våra medicinska sekreterare
Dessutom: vaccinationer, läkarintyg och enklare ärenden via 1177.se – t.ex. receptförnyelse och meddelande till läkare eller distriktssköterska.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
Vårdcentraler
86.3av 100
Helhetsbetyg 2025
±6.7 konfidensintervall
101 svar (51% svarsfrekvens)
78.8 nationellt medel (45% svarsfrekvens)
Dimensioner
Vård och behandling86.4±6.8Medel 79.8
Delaktighet86.1±6.8Medel 80.9
Bemötande88.8±6.2Medel 84.4
Kontinuitet81.8±7.8Medel 71.0
Information83.3±7.5Medel 75.4
Tillgänglighet89.4±6.0Medel 80.2
Markering visar nationellt medelvärde.
Läjeskliniken erbjuder ett professionellt bemötande och en tydlig kommunikation. Många patienter uppskattar den lättillgängliga kontaktvägen och den effektiva tidsplaneringen. Atmosfären på kliniken är överlag positiv enligt många men några patienter har rapporterat brist på empati och mindre bra bemötande. Erfarenheten hos vissa yngre läkare har ifrågasatts av några patienter.
Proffsig personal
Brist på empati
Dåligt bemötande
Uerfarna läkare
allmänvård, barn, kroniska sjukdomar
*Sammanfattat från Google (8) & Nationell patientenkät (99).
Proffsig personal
Brist på empati
Dåligt bemötande
Uerfarna läkare
allmänvård, barn, kroniska sjukdomar
*Sammanfattat från Google (8) & Nationell patientenkät (99).