Din personliga vårdcentral centralt belägen i Kungsbacka med god kontinuitet och med patienten i fokus. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.
Du är välkommen att ringa oss för att boka en planerad tid eller en akuttid samma dag. Logga in på 1177.se för snabb service gällande ärenden såsom t ex av- och ombokning av tid, receptförnyelse eller om du bara vill ställa en fråga.
Du kan också komma i kontakt med oss via vår chatt. När vi inte har öppet kan du få hjälp i vår heldigitala tjänst Capio Go 7-22 årets alla dagar.
Till vårt laboratorium är du välkommen att boka en tid för provtagning antingen via 1177 eller genom att ringa 0300 - 566 766.
I vårt blodtrycksrum är du välkommen att mäta ditt blodtryck kostnadsfritt när det passar dig.
För ytterligare information besök vår webbplats enligt ovan.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
Vårdcentraler
79.9av 100
Helhetsbetyg 2025
±6.9 konfidensintervall
131 svar (44% svarsfrekvens)
78.8 nationellt medel (45% svarsfrekvens)
Dimensioner
Vård och behandling80.4±6.9Medel 79.8
Delaktighet80.4±6.9Medel 80.9
Bemötande83.2±6.5Medel 84.4
Kontinuitet71.6±8.0Medel 71.0
Information75.9±7.5Medel 75.4
Tillgänglighet83.9±6.3Medel 80.2
Markering visar nationellt medelvärde.
Capio Husläkarna Kungsbacka erbjuder professionell och effektiv vård med ett vänligt bemötande. Många patienter upplever personalen som engagerad och lokalerna som bra. Vårdcentralen är anpassad för både vuxna och barn, och har ett brett vårdutbud. Dock nämns ibland väntetider bland de negativa aspekterna, särskilt vid akuta besök.
Professionell personal
Lång väntetid
Bristande akuthantering
Bra lokaler (flera)
Vuxna, barn, allmän vård
*Sammanfattat från Google (7), Facebook (2) & Nationell patientenkät (125).
Professionell personal
Lång väntetid
Bristande akuthantering
Bra lokaler (flera)
Vuxna, barn, allmän vård
*Sammanfattat från Google (7), Facebook (2) & Nationell patientenkät (125).