Capio Husläkarna Vallda logo
Vårdcentral

Aktuell information

Under sommaren, v23-33 stänger vi kl 17 måndag, onsdag och torsdag. Vi har ingen drop in till läkare eller DSK. Man får ringa och boka tid på 0300-25200. Till lab för provtagning är det drop in, måndag-torsdag 7:30-11, 13:00-15:00.

Vänd dig till oss vid akuta besvär och för planerade besök hos specialistläkare. Ring våra sjuksköterskor för råd och tidsbeställning. Du kan även beställa tid för vaccination och receptförnyelse via 1177.se. Vi har specialistsköterskor inom astma/KOL-, och tobaksavvänjning, blodtryck, hjärtsvikt, diabetes, inkontinens samt resevaccin. På laboratoriet kan du ta prover i samband med besök eller om du har remiss från annan vårdgivare, vi har drop in på lab månd-torsd kl 8-11. Dessutom finns arbetsterapeut, sjukgymnast, kognitiv samtalsterapeut, samt rehabcoach. Till distriktssköterska bokar man tid. På vår BVC har vi tidsbokad mott. Vi erbjuder hembesök vid inskrivning av nyfödda. Vi har föräldragrupper för nyfödda samt riktad föräldragrupp för adoptivfamiljer samt spädbarnsmassage för våra listade barn.
- På denna vårdcentral arbetar följande legitimerade yrkesgrupper: Arbetsterapeut Fysioterapeut/Sjukgymnast Läkare Psykolog Sjuksköterska Här finns även undersköterska.

Informationen uppdaterades 10:05 - 16 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Husläkarna Vallda har fått i Nationella Patientenkäten.

Torsdag

2.2
2.8
Osvald G.
18 apr, 2024
Orimligt långa tider för besök. Lång tid för receptförnyelse.
2.3
Kjellåke T.
28 feb, 2024
Öppettider gör arbetsterapeut sakna svårt att få kontak på telefon.