Distriktssköterskemottagningen Viktoriakliniken Nissan
Halmstad
Hos distriktssköterskan kan du få hjälp med omläggning av sår, borttagning av stygn, injektioner, vaccinationer med mera. Vi erbjuder stöd till dig som vill sluta med tobak samt ger råd om kost och levnadsvanor utifrån dina behov. Diabetesmottagning och astma/KOL-mottagning.
Distriktssköterskemottagningen Viktoriakliniken Nissan
Öppet i morgon från 08:30
Om Distriktssköterskemottagningen Viktoriakliniken Nissan
Boka tid direkt
Utforska fler vårdgivare
Utforska andra vårdgivare i närheten av Halmstad.
Webbsida
Närliggande tjänstekategorier
Distriktssköterskeverksamhet
Om Distriktssköterskemottagningen Viktoriakliniken Nissan
Utforska fler vårdgivare
Utforska andra vårdgivare i närheten av Halmstad.
Webbsida
ptj.seTelefon