specialist care

Operation Hallands sjukhus Halmstad

Du möter oss i samband med att du skall genomgå en operation. Vi bistår med narkos eller andra bedövningsformer under ditt ingrepp men också att övervaka och att se till att du mår väl direkt efteråt. Gå till Operation via receptionen vid Huvudentrén för att anmäla dig. Receptionen öppnar 06:45 vardagar.

Informationen uppdaterades 11:26 - 17 feb, 2025

+463513#### Visa nummer

Måndag - Söndag

Måndag - Söndag

Gynekologi, Kirurgi, Ortopedi, Anestesiologi, Öron-, näs- och halssjukvård, Urologi, Käkkirurgi

Recensioner av Operation Hallands sjukhus Halmstad visar framför allt uppskattning för den vänliga och professionella personalen. Kliniken har fräscha lokaler och tillgång till ett bra apotek. Vissa patienter påtalar dock långa väntetider, bristande bemötande i akuten och svårigheter med parkering. Kafeterian upplevs ibland som underställd förväntningar gällande utbud och service.
Vänlig personal
Fräscha lokaler
Tillgång till apotek
Oengagerad kafépersonal
akutvård, förlossning, specialistvård
*Sammanfattat från Google (92).