Vårdcentralen Slöinge logo

Vårdcentralen Slöinge

Din vårdcentral - För dig nära dig. Vår ambition är att vara ditt naturliga förstahandsval när du behöver hälso- och sjukvård. Här arbetar personalen i nära samarbete med dig. Vi har distriktssköterske- och läkarmottagning samt barnavårdscentral. Vår barnavårdcentral erbjuder bl a föräldrastöd och föräldragrupper samt olyckfallskurs för småbarnsföräldrar. Vi har tobaksavvänjning, rehabteam, diabetes-, astma/KOL- och resevaccinationsmottagning. Vi arbetar med förebyggande hälsovård genom hälsosamtal och recept på fysisk aktivitet. Vi har samarbete med Falkenbergs vårdcentral kring behandling hos sjukgymnast, arbetsterapeut, psykolog och kurator med KBT-inriktning.
- På denna vårdcentral arbetar följande legitimerade yrkesgrupper: Arbetsterapeut Fysioterapeut/Sjukgymnast Läkare Sjuksköterska Här finns även undersköterska.

Informationen uppdaterades 15:26 - 19 mar, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Slöinge har fått i Nationella Patientenkäten.

Helgdagar stängt

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19

Vårdcentralen i Slöinge får beröm för sin snabbt och professionellt utförda vård samt vänlig och kompetent personal. Många patienter uppskattar det trevliga bemötandet de får. Dock har vissa uttryckt frustration över kommunikationsbrister och problem med bokningar, vilket ger ett delat intryck av hanteringen. Vårdcentralen är särskilt lämplig för föräldrar och barn som behöver vård.
Snabb och proffsig hjälp
Trevligt bemötande
Vänlig och kunnig personal
Brister i kommunikation
Svårigheter med tidsbokning
Föräldrar, barnavård, allmän vård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (75) & Google (11).

Håkan Ö.
12 okt, 2018
Har haft denna vårdcentral i mer än 25 år och alltid lämnat den efter besök mycket nöjd. Genom åren har personalen naturligtvis inte varit densamma, men gemensamt för alla har varit det utmärkta betyg jag lämnat. Tror det är svårt att hitta bättre vårdcentral!
Lena
13 maj, 2017