Vårdcentralen Åsa logo

Vårdcentralen Åsa

Drop-in för vaccination och till sköterskemottagningen stängt under sommaren veckorna 26-33. ----- Välkommen till vår nya direktmottagning med bokade akuttider till läkare. Kontakta oss via telefon eller chatt för att boka tid. ---- Du kan alltid nå oss via chatten!

På Vårdcentralen Åsa kan du bland annat få hjälp med: Rådgivning, bokning av besök och telefontid till läkare, kurator, distriktssköterska, astmasköterska, diabetessköterska, BVC, sjukgymnast, arbetsterapeut och receptförnyelse (minst två veckor i förväg). På provtagningen kan du ta prover i samband med besök eller om du har remiss från annan vårdgivare. Vill du ha rådgivning och vaccination inför resa är du välkommen att höra av dig. Vi arbetar med förebyggande hälsoarbete och kan bland annat hjälpa dig med rökstopp och viktnedgång. I samma lokaler finns apotek och folktandvård.
På denna vårdcentral arbetar följande legitimerade yrkesgrupper: Arbetsterapeut Fysioterapeut Kurator Läkare Sjuksköterska Undersköterska

Informationen uppdaterades 07:40 - 23 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Åsa har fått i Nationella Patientenkäten.

Torsdag

Sköterska
Måndag
Vaccination

Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19

Vårdcentralen Åsa får generellt beröm för sitt trevliga bemötande och snabba handläggning av ärenden. Många patienter uppskattar den proffsiga vården och tycker det är lätt att få kontakt med vårdcentralen. Dock framkom flera åsikter om svårigheter med att boka tid och få tydlig information. Generellt upplevs vården som bra och trovärdig, särskilt vid drop-in-besök.
Trevligt bemötande
Otydlig information
Ibland lång väntetid
Negativt första intryck
Första linjens vård, akutbesök
*Sammanfattat från Google (29).

3.5
Anders W.
26 nov, 2024
Oväntat lätt att få tid. Lämnade en kort beskrivning på chatten kvällen innan och blev kontaktad via chat tidigt nästa morgon och besökstid med läkare 3h senare. Bra omhändertagande och snabb service.
Jea G.
15 mar, 2024
Jag är ledsen att säga det, vill ju gärna hylla, inte sänka. Blev dock rätt besviken när min tidigare erfarenhet blev bekräftad, det finns inga tider att få. Jag blev hänvisad till Kungsbacka närakut, igen!