Vårdcentralen Onsala logo

Vårdcentralen Onsala

Vår provtagning stänger kl 12.00 250528 och 250605, dag innan "röd dag". Våra listade patienter kan mäta sitt blodtryck i vår "Hälsohörna". Öppet varje vardag mellan 08.00 - 16.45. För att boka en läkartid hos oss ring 0300-569210 för bedömning av sjuksköterska, telefonen är öppen kl 7-16.30 måndag- fredag. För övriga mottagningar boka via 1177.se. Behöver du hjälp med tidsbokning ring 0300-569210 OBSERVERA att vi inte har någon drop-in på mottagningen, alla besök måste bokas! NYHET! Ni kan nu chatta med oss via på https://vconsala.regionhalland.se/home.

Vårdcentralen Onsala ligger mitt i Onsala centrum med apotek och tandhälsovård under samma tak. Utöver läkar- och distriktssköterskemottagning har vi bland annat sjukgymnastik, arbetsterapi, barnavårdscentral, diabetesmottagning, astmamottagning, tobaksavvänjning, kurator med KBT-inriktning, psykolog och rehabcoach. Logga in på 1177.se för att förnya recept, beställa tid, av- omboka ditt besök, förnya hjälpmedel, ställa en fråga och mycket mer. Kassan öppnar för registrering 07.50. Nu har vi åter TBE-vaccination. För närmare information och tidsbokning kontakta vårdcentralen. Provtagningen är öppen för förbokade besök måndag - torsdag, fredagar stängt.
- På denna vårdcentral arbetar följande legitimerade yrkesgrupper: Arbetsterapeut Biomedicinsk analytiker Fysioterapeut/Sjukgymnast Läkare Psykolog Sjuksköterska Här finns även undersköterska.

Informationen uppdaterades 06:49 - 28 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Onsala har fått i Nationella Patientenkäten.

Vaccination mot covid-19, Allmänmedicin, Vårdcentral (BT)

Det finns blandade åsikter om Vårdcentralen Onsala. Några patienter har upplevt trevligt bemötande och snabb hjälp, men många kritiserar vårdcentralen för otrevlig och oengagerad personal. Flera upplever även svårigheter med att få tider och dålig kommunikation. Totalintrycket är negativt, särskilt med tanke på feedbacken om behandlingen och det administrativa koaset.
Otrevlig personal
Svårt få tid
Bristande engagemang
Dålig kommunikation
Bra bemötande
Snabb hjälp
Trevlig personal
N/A
*Sammanfattat från Google (35).

2.9
1.5
Sofie W.
11 apr, 2025
Hade sökt sjuksköterske/läkartid för allvarliga besvär och hittat tid. Vårdcentralen lämnar ett meddelande på min telefonsvarare: "Du har bokat tid, men vi har nu avbokat dig och satt dig på väntelista, för nu uppdaterar vi vårt journalsysten. Pga systembytet kan det ta några månader. Du kan söka PRIVAT vård istället om du lider för mycket av dina besvär." Wow. Vilken jäkla låg nivå. Välj annan vårdcentral säger jag bara.
4.8
Tony D.