Vårdcentralen Vallås logo

Vårdcentralen Vallås

Vårdcentralen Vallås ligger mitt i Vallås centrum med apotek som närmaste granne. Vi erbjuder hälso och sjukvård utförd av specialistläkare i allmän medicin. Vi har dessutom läkare under utbildning. Vi har provtagning, distriktssköterskemottagning med specialistutbildad astma- och diabetessköterska, koagulationsmottagning, vaccinationsmottagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, rehabteam samt barnavårdscentral. Tillgång till fotvård och dietist. Vi erbjuder också e-tjänsten 1177. Skaffa konto kostnadsfritt och du kan förnya recept, beställa tid, av- omboka ditt besök, förnya hjälpmedel, ställa en fråga och mycket mer.
- På denna vårdcentral arbetar följande legitimerade yrkesgrupper: Arbetsterapeut Fysioterapeut/Sjukgymnast Logoped Läkare Psykolog Sjuksköterska Här finns även undersköterska.

Informationen uppdaterades 15:26 - 19 mar, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Vallås har fått i Nationella Patientenkäten.

Vaccination mot covid-19, Vårdcentral (BT), Allmänmedicin

Vårdcentralen Vallås i Halmstad erbjuder trevlig personal och en ren miljö, vilket uppskattas av många patienter. Åtgärder bör dock vidtas för att förbättra receptionens bemötande, vilket flera besökare har haft negativa erfarenheter av. På vårdcentralen kan det även vara utmanande att få en tid, vilket vissa patienter uttryckt frustration över. Trots dessa nackdelar är kliniken ett bra alternativ för lokala boende och personer i behov av hälso- och sjukvård.
Trevlig personal
Bristande vårdkompetens
Rent och fint väntrum
Nära de boende
parkerade patienter, lokala boende
*Sammanfattat från Google (18).

3.3
Elin H.
12 jul, 2024
Otroligt otrevlig och oprofessionell personal. Hånar en både via 1177 och genom telefon. Speciellt läkaren Måns Arborelius, suckade åt mina frågor och la på mitt i samtalet.
Jeanette C.
12 maj, 2021
Kunniga, lyssnar, visar stort förtroende, hjälpsamma.