Vårdcentralen Hylte logo

Vårdcentralen Hylte

Vi finns för dig - på tre orter Vårdcentralen Hylte har sin verksamhet på 3 orter, Hyltebruk, Torup, och Unnaryd. Vi har specialistläkare i allmänmedicin, distriktssköterskor med fokus inom diabetes, astma-KOL, beroende, vaccinationer samt barnavårdscentral. Du kan också få hjälp med dina besvär på vår rehab med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och psykologer. - På denna vårdcentral arbetar...
Vårdcentralen Hylte

- På denna vårdcentral arbetar följande legitimerade yrkesgrupper: Arbetsterapeut Fysioterapeut/Sjukgymnast Hälso- och sjukvårdskurator Läkare Psykolog Sjuksköterska Här finns även undersköterska.

Informationen uppdaterades 10:04 - 29 mar, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Hylte har fått i Nationella Patientenkäten.

Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19

Vårdcentralen Hylte får höga betyg för sin snabba och kvalitativa service med kompetent och vänlig personal. Den är särskilt uppskattad för att hantera akuta ärenden och är lättillgänglig för lokala invånare. Enstaka klagar på bristande utomhustjänst. Sammantaget en pålitlig vårdcentral för både akutvård och allmänmedicin, inklusive vård för barn.
Snabb och kvalitativ service
Vänlig och kompetent personal
Bra för akuta ärenden
Närhet och enkel tillgång
Begränsad utomhustjänst
akut vård, barn, allmänmedicin
*Sammanfattat från Google (13).

1.5
1.3
Lena W.
27 nov, 2020
Dåligt och nonchalant bemötande av läkare vid ett flertal läkarbesök samt alltid olika läkare. Medborgare och skattebetalare borde kunna kräva en bättre service för alla skatter vi betalar.
1.8
Theresia Larsson Jensen J.
8 maj, 2019