Vårdcentral Domnarvet logo

Vårdcentral Domnarvet

Till oss kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa. Här träffar du allmänläkare och distriktssköterskor som är specialister på att utreda och behandla våra vanligaste sjukdomar. Om du blir sjuk när vårdcentralen är stängd ska du i första hand kontakta 1177 Vårdguiden på telefon för vägledning. Hos oss kan du till exempel få hjälp med infektioner, sårskador, högt blodtryck och...
Vårdcentral Domnarvet

Hos oss kan du till exempel få hjälp med infektioner, sårskador, högt blodtryck och psykiska besvär. Du kan också få stöd att sluta röka, ändra dina matvanor eller göra andra livsstilsförändringar.

Informationen uppdaterades 22:09 - 12 dec, 2024

Här kan du se omdömen som Vårdcentral Domnarvet har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin

Domnarvet vårdcentral erbjuder mestadels snabb och effektiv service med trevlig personal och bra bemötande. De flesta patienter uppskattar professionalismen och vårdcentralens resurser, vilket ger ett gott intryck. Dock finns det rapporter om brist på kontinuitet i patienthantering samt stressad och dåligt återkopplande personal. Det totala intrycket av vårdcentralen verkar vara till största delen positivt, men med utrymme för förbättringar.
Snabb service
Dålig återkoppling
Stressad personal
Oprofessionella möten
allmän vård, snabb hjälp
*Sammanfattat från Google (29) & Hitta (6).

2.7
Maria H.
31 okt, 2024
Otroligt dåligt bemötande, nedlåtande attityd hos både sjuksköterska och läkare. Inte alls intresserade av att hjälpa, bara skicka iväg patienter utan att ha undersökt ordentligt. Eller ens undersökt alls. Gå en charmkurs, ingen dör av att ni försöker visa lite empati och åtminstone låtsas att ni tar patienten på allvar.
Birgitta E.
28 jun, 2024