Vårdcentral Mora logo
Vårdcentral

Vårdcentral Mora

Vid livshotande eller akuta tillstånd – ring 112. Läs på 1177.se för egendomsråd. Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning. Sök vård digitalt med tjänsten 1177 direkt – du får en automatisk bedömning av symtom och kan chatta med vårdpersonal. Du kan även få sjukvårdsrådgivning via dessa telefonnummer: Norra 0250-49 37 02 Östra 0250-49 37 03 Södra 0250-49 37 04 Västra 0250- 49 37 05

Informationen uppdaterades 22:10 - 27 dec, 2024

Här kan du se omdömen som Vårdcentral Mora har fått i Nationella Patientenkäten.

69%

79%

Chatt 1177 direkt

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin

Vårdcentral Mora har fina lokaler och personal som några tycker är trevlig. Dock finns det flera kritiska kommentarer om bristande återkoppling och hantering av komplexa sjukdomar. Många patienter uttrycker frustration över uppföljning och vårdkontinuitet.
Bra lokaler
Ingen återkoppling
Bristande uppföljning
Trevlig personal
Akut hjärtvård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (119) & Google (7).

2.6
Sven Oskar Herbert L.
1 jan, 2025
Djupt besviken på viss läkare på denna vårdcentral samt sköterska som näst intill omyndigförklarar mej när jag vill förnya recept. Jag förnyar när sista burken påbörjas men denna måttliga framförhållning tillåter man inte. Återkom när burken är tom säger dom men detta förfarande skulle innebära att livsviktig medicin för mina tillstånd skulle kunna felas under en tid då man hela tiden måste ligga före för att ha medicin hemma. Jag är kränkt båda av läkare och sköterska varje gång jag ska förnya recept. Dom vet inte vad patienträttigheter är och jag måste nog byta vårdcentral och slippa läkaren
1.8
Elisabeth F.
26 sep, 2024
När man ringer och vill ha rådgivning och boka tid så blir man inte ödmjukt bemött utan det känns som man ringer i onödan och de som sitter där blir irriterade. Känns så olustigt när man är sjuk och mår dåligt. Ringer man däremot sjukvårdsrådgivningen på 1177 så är det en helt annan ödmjukhet som Mora vårdcentral borde ta efter. Man bävar för att ringa, känns inte alls bra att det är så.