Vårdcentral Sälen logo

Vårdcentral Sälen

Till oss kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa. Här träffar du allmänläkare och distriktssköterskor som är specialister på att utreda och behandla våra vanligaste sjukdomar. Om du blir sjuk när vårdcentralen är stängd ska du i första hand kontakta 1177 på telefon för vägledning. Hos oss kan du till exempel få hjälp med infektioner, sårskador, högt blodtryck och psykiska...
Vårdcentral Sälen

Hos oss kan du till exempel få hjälp med infektioner, sårskador, högt blodtryck och psykiska besvär. Du kan också få stöd att sluta röka, ändra dina matvanor eller göra andra livsstilsförändringar.

Informationen uppdaterades 11:46 - 10 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentral Sälen har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Tisdag - Torsdag
Måndag

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin

Vårdcentral Sälen får strålande recensioner för deras fantastiska bemötande och fiffiga service. Patienter berömmer den snabbhet och professionalitet som vårdcentralen uppvisar, särskilt vid akuta situationer som frakturer och liknande. Personalens vänlighet och kompetens imponerar stort, även vid behandling av barn. Vissa framhåller dock en brist i diskussionerna om levnadsvanor. Vårdcentralen är särskilt lämplig för akutvård och barnfamiljer.
Snabb sjukvård
Professionell personal
Effektiv röntgen
Bristande livsstilråd
Bra för barn
akutvård, barn
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (55) & Google (8).

Jesper J.
2 jan, 2025
Supertrevlig, positiv och ytterst hjälpsam personal
Richard L.
16 dec, 2024
Nu är året slut! Vad kan jag göra annat än tacka alla ni som jobbar här. Ni har en förmåga att få mig känna mig speciell. Vad kan vara viktigare? Ni har också, som jag uppfattar det, en förmåga att kommunicera mellan er alla. Det är verkligen mycket viktigt för att en organisation ska fungera på ett utomordentligt sätt. Det trevliga sätt jag möts av er som sitter i glasburen och tar emot mina pengar eller som lyssnar på mina krämpor för att sedan skicka mig till en lämplig person, med samma glada uppsyn. Alla har ni adekvat utbildning, det förutsätter jag, men ni ger av er själva, otroligt bra