Koppardalens vårdcentral logo
Vårdcentral

Koppardalens vårdcentral

Vi är en privat vårdcentral som har avtal med Region Dalarna. Detta innebär att vi har samma uppdrag och samma besökspriser som den offentliga primärvården. Vi har det fulla primärvårdsuppdraget vilket innebär avtal med sjukgymnaster, arbetsterapeut, fotvårdsterapeut och KBT samtalsterapeut. Hos oss finns fast anställd personal, distriktsläkare och distriktssköterskor med mångårig erfarenhet inom primärvård. Vi möter dig med empati, integritet, värme och kunskap. Välkommen till oss!

Informationen uppdaterades 15:48 - 22 jan, 2025

Här kan du se omdömen som Koppardalens vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Allmänmedicin, Artrosskola, Vårdcentral (BT)

Koppardalens vårdcentral erbjuder en överlag positiv upplevelse med kunnig och engagerad personal samt snabb hjälp. Besökarna uppskattar de trevliga lokalerna och det vänliga bemötandet. Dock finns problem med att få läkartider och inkonsekvent vård. Personalens kunskap hyllas, men den oprofessionella telefonsupporten kan ibland överraska. Trots vissa brister värdesätter många vårdkvaliteten och omtanken de får.
Kunnig och engagerad personal
Empatisk vård
Telefonsupport kan vara oprofessionell
Inkonsekvent vård
Bristande medicinsk bedömning
vuxna, kroniska tillstånd, allmän vård
*Sammanfattat från Google (39) & Facebook (3).