Nya Närvården logo

Nya Närvården

Nya Närvårdens primärvårdsverksamheter finner du centralt belägna i Hoting och Strömsund. Samtliga våra medarbetare har hög kompetens och lång erfarenhet. Våra kompetenser finns inom allmänmedicinska området med fasta läkare, distriktssköterskemottagning, provtagning/Lab, mödrahälsovård, barnhälsovård, diabetessjuksköterska, sjukgymnastik och psykosocial enhet. Nya närvården är granskad och godkänd av Region Jämtland Härjedalen och ingår i Hälsovalet.
Nya Närvården Strömsund Lagmansgatan 29 833 33 telefonnummer 010-1613020

Informationen uppdaterades 12:43 - 9 apr, 2025

Allmänmedicin, Barnhälsovård/BVC, Distriktssköterskeverksamhet, Barnmorskemottagning, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Vårdcentral (BT)

Nya Närvården erbjuder effektiv vård med trevlig och kunnig personal, vilket uppskattas av många. Styrkan ligger i ett patientfokuserat arbete och snabb remisshantering. Vissa patienter upplever dock svårigheter med att nå vårdcentralen via telefon och anser att vårdpersonalens rådgivning om livsstilsvanor kan förbättras. Kontinuiteten hos läkare och det vänliga bemötandet är särskilt positivt uppskattade aspekter.
Kunnig personal
Svårt att få kontakt
Brister i vanediskussioner
Fokus på intäkter
barn, vuxna, grundläggande sjukvård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (76), Facebook (6), Hitta (2) & Google (1).

Charlie Corvett M.
28 nov, 2023
Oroligt bra emottagangande tackar Anna, Åsa Helen tackar temat vilka kviinnor
John-Erik W.
19 dec, 2019
Tja. Opererades (nervbana armbågen) Ö-sund efter besök Hoting och remiss. Allt bara funkat snabbt och enligt vad som föreskickats. Tog nyss bort stygnen. Om än sköterskan fann stygnen "hemliga" löste hon det snabbt och jag kan inte vara mer än nöjd. Kanske idealiserar jag, förväntande mig? DOCK! Allt så snabbt och proffsigt! Allt sedan jag besökte "vårdcentralen" Hoting, till OP och uppföljning.