JohannesVården - Vårdcentral och BVC logo

JohannesVården - Vårdcentral och BVC

Vi finns i Johannesgården i Tynnered. Här finns distriktsläkare, distrikts-, diabetes-, astma- och BVC-sköterska samt psykolog. Öppet vardagar kl 7-17. (8-17 under semestertid) Ring 031-892930 för rådgivning/tidsbokning av planerade besök. För korta ärenden har vi drop-in på helgfria vardagar må-fre kl 8-11. För öppettider på lab: Se vår hemsida. På vår rehabmottagning har vi fysioterapeuter och arbetsterapeut. Vi är glada att kunna välkomna barn och ungdomar med lätt-måttlig psykisk ohälsa till vår mottagning för Ungas Psykiska Hälsa, oavsett var du är listad. Se hemsidan för mer info. Du kan också nå oss via MittPTJ, vår digitala mottagning, se vår hemsida för mer info. Du som är listad hos oss kan även använda 1177 E-tjänster. Jourmottagning: Grimmereds jourcentral på Lergöksgatan 2B, V Frölunda, vardag kl 17:00-22:00, samt lördag och helgdag kl 09:00-15:00. Hjärtligt välkommen till oss.

Informationen uppdaterades 20:00 - 29 maj, 2025

Här kan du se omdömen som JohannesVården - Vårdcentral och BVC har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Vaccination mot covid-19, Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Provtagningsverksamhet, öppen vård

JohannesVården har generellt ett gott rykte med bra information och tillgänglig personal. Många patienter upplever att vårdcentralen är lätt att nå och rekommenderas. Dock har flera klagat på oprofessionellt bemötande och brist på empati från läkare. Vissa patienter uttrycker missnöje med att tobaksvanor sällan diskuteras.
Bra information
Oprofessionellt bemötande
Brist på empati
Negativ upplevelse med läkare
ungdomar, barnfamiljer, allmänvård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (57) & Google (5).

3.7
Airin S.
18 maj, 2024
Gabriel Halldin är en empati lös läkare. Ingen förståelse eller medkänsla av läkaren. Utrycker sig väldigt arrogant och oprofessionellt. Mådde mycket sämre efter kontakt med honom. Listat om mig till en annan vårdcentral.
Helena G.
1 nov, 2023
Gabriel Halldin sämsta läkaren! Han saknar empati och är hotfull. Jag rekommenderar inte denna vårdcentral