Vi är en verksamhet i Praktikertjänst AB som ingår i vårdvalet VG primärvård. Vår målsättning är att erbjuda dig och din familj lättillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet. Vi har specialister inom allmänmedicin, distrikts-och sjuksköterskor med specialitet inom astma-KOL, diabetes, hjärta-kärl, BVC med tillgång till barnhälsovårdspsykolog. Vi har även en äldremottagning som vänder sig till dig över 75 år. Tidsbokad läkar- och sköterskemottagning via tfn 400 100, vardagar 07.00-17.00. Du kan även kontakta oss via Mitt PTJ, länk via vår hemsida(www.mariaalbertsvardcentral.se)
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
76.5av 100
Helhetsbetyg 2024
±10.3 konfidensintervall
65 svar (36% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck78.6±10.4Medel 80.1
Emotionellt stöd73.4±12.6Medel 76.6
Delaktighet och involvering77.7±10.7Medel 79.8
Respekt och bemötande84.7±8.9Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering66.9±11.5Medel 72.6
Information och kunskap72.7±11.0Medel 76.5
Tillgänglighet80.8±9.6Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Maria Alberts Vårdcentral erbjuder en positiv atmosfär och engagerad personal. Många upplever att personalen samarbetar bra. Det finns dock vissa områden som kan förbättras, som längre väntetider och brist på diskussioner om levnadsvanor.
Engagerad personal
Bra samarbete
Trevlig atmosfär
Diskussion om levnadsvanor saknas
Begränsad behandlingsplanering (flera)
Lång väntetid (flera)
Äldre, barn, kroniska sjukdomar
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (94).
Engagerad personal
Bra samarbete
Trevlig atmosfär
Diskussion om levnadsvanor saknas
Begränsad behandlingsplanering (flera)
Lång väntetid (flera)
Äldre, barn, kroniska sjukdomar
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (94).