Allékliniken Sleipner Vårdcentral logo

Allékliniken Sleipner Vårdcentral

På Allékliniken Sleipner kan vi erbjuda: Sjukvårdsupplysning Distriktsläkarmottagning Distriktssköterskemottagning Sårmottagning Diabetesmottagning Astma-/KOL-mottagning Provtagning Barnavårdscentral Vårdcentralens öppettider: 07:00 - 17:00 varje helgfri måndag-fredag. Ring för tidsbokning 033 - 724 64 00 Du kan också kontakta oss via vår digitala tjänst Mitt PTJ.

Informationen uppdaterades 10:15 - 29 jan, 2025

Här kan du se omdömen som Allékliniken Sleipner Vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vaccination mot covid-19

Allékliniken Sleipner Vårdcentral har ett engagerat och tillmötesgående personalteam som ofta ger snabba och effektiva svar. Många patienter uppskattar att det är lätt att få kontakt med mottagningen och att bemötandet från vårdgivarna är positivt och vänligt. Men det finns vissa klagomål kring svårigheten att få förnyelse av recept och att möjligheter att nå vårdcentralen via telefon kan förbättras. Denna vårdcentral verkar särskilt lämplig för vård av barn samt diabetes- och astmavård.
Trevlig personal
Snabba svar
Bra bemötande
Engagerad personal
Brist på förnyelse av recept
Svårt kontakta via telefon
Opassande bemötande
barn, diabetesvård, astmavård
*Sammanfattat från Google (25), Hitta (2) & Facebook (1).

2.9
2.3
Kristin S.
21 mar, 2025
Jag har haft en o samma läkare i många många år och hon är fantastisk. Men att få en tid o personalens bemötande i telefonen är katastrofal. Här vill man verkligen inte ha patienter och gör allt för att avleda en tids bokning. Byter nu VC till en med bättre ratings.
Nathalie A.
20 jan, 2025
Väldigt dålig vårdcentral, och väldigt otrevliga! Man får aldrig den hjälp man vill ha. De är rent ut sagt kassa!