4.12 av 5
karta knapp bakgrund

Kultivatorgatan 3, Angered

Öppet idag från 08:00

Om oss

Capio Vårdcentral Angered - din vårdcentral i Angered!

Välkommen till Capio Vårdcentral Angered! Vi erbjuder ett brett utbud av vård och hos oss kan du få hjälp med dina besvär av kompetenta läkare och sjuksköterskor. Vår trevliga mottagning hittar du på Kultivatorgatan 3 i Angered, men vi erbjuder också digital vård.

På Capio Vårdcentral Angered får du alltid ett professionellt bemötande, och vi jobbar för att du ska uppnå bästa möjliga livskvalitet!

Vad kan du få hjälp med på Capio Vårdcentral Angered?

Hos oss kan du få hjälp med det mesta som rör din hälsa, exempelvis:

• Vaccination
  • Sår
  • Hemsjukvård
  • Psykoterapi

Lista dig hos Capio Vårdcentral Angered

Att lista dig på en vårdcentral ökar känslan av trygghet och kontinuitet. Det innebär nämligen att du ansluter dig till en vårdcentral, som du kan uppsöka för alla dina vårdbehov. Du får därmed ofta träffa samma läkare och övrig personal. Hos oss på Capio arbetar vi utifrån ledorden bota, lindra och trösta.

Vi på Capio Vårdcentral Angered hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss, eller boka en tid redan idag!

Informationen uppdaterades 15:04 - 16 aug, 2023

4 av 5
4 av 5
4.33 av 5
4.17 av 5
4.12 av 5

Baserat på 6 omdömen

24 nov, 2023

Sämsta läkarebesök. Oerfaren läkare, kunde inte ta ett beslut på egen hand. Pratade med mig på väldigt kinstigt sett, ville inte lysna på vad jag sägee, ich bara ninkade med huvudet och sagt jaja jaja. Ställde konstiga frågor som jag aldrig hörde från annan läkare. Jag kände mig kränkt ich nedstämd. Till slut fick jag panik och stress. Läste min jornal på 1177, och till med där skrivit läkare i antäckningar som jag inte sagt till honom.

12 feb, 2023

Väldigt trevligt personal,man får hjälp snabbt,rekommenderar till alla detta vårdcentral!

11 dec, 2016

Alltid ett trevligt bemötande,bra med telefonbokning med sjuksköterska om man jobbar att det finns allternativ för uppringning.

6 dec, 2016

Jag är mycket nöjd. Trevligt bemötande. Personalen är underbar.

18 feb, 2015

Har varit där flera gånger både med barnen och för egen del och blivit väl bemött av all personal. En gång hjälpte sköterskan i receptionen mig då jag slapp vänta på läkare.

Kontakt och öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00