Sjöstadens Vårdcentral, Mariestad är en vårdmottagning i Mariestad.
Mottagningen ligger på Drottninggatan 1, 542 37, Mariestad, 54237 Mariestad.
Sjöstadens vårdcentral drivs av Prima Vård AB och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen inom Vårdval vårdcentral. Vi tar emot patienter i alla åldrar. Hos oss får du hjälp vid akuta och kroniska sjukdomar. Vi har läkarmottagning och distriktssköterskemottagning samt mottagningar för astma och KOL och för diabetes. Vi erbjuder också barnavårdscentral BVC, stöd vid psykisk ohälsa, Ungas psykiska hälsa UPH för barn och unga 6 till 17 år, vaccinationer, provtagning, hembesök samt stöd vid sjukskrivning och rehabilitering. Om du är 75 år eller äldre, eller har komplexa vårdbehov, kan du få vård av ett team med fast vårdkontakt och fast läkarkontakt. Mottagningen har ett eget direktnummer utan knappval, 0501 27 94 94, måndag till torsdag klockan 13.30 till 14.30. Om du är listad hos oss och söker för ett nytt eller försämrat hälsoproblem har du rätt till kontakt samma dag och en medicinsk bedömning inom tre dagar.
Källa: HSA-katalogen
Resultat från nationell patientundersökning
±7.7 konfidensintervall
102 svar (51% svarsfrekvens)
78.8 nationellt medel (45% svarsfrekvens)
Markering visar nationellt medelvärde.

Penila papler är små, ofarliga knottror som sitter i en eller flera rader runt kanten på ollonet. De är vanliga, helt normala och beror inte på en könssjukdom.

Snarkskena (apnéskena) är ett hjälpmedel för dig som snarkar eller lider av sömnapné. Läs allt om användning och kostnad här.