Doktor se Adina Hälsans vårdcentral Nol, Nol - Vården
Gott bemötande
Snabba och lösningsfokuserade
Flexibla tider
Om Doktor se Adina Hälsans vårdcentral Nol, Nol
Du är välkommen att kontakta oss om du blir sjuk eller får ett annat hälsoproblem. Vår vårdcentral är godkänd av Västra Götalands Regionen. Vår verksamhet kännetecknas av god tillgänglighet och flexibilitet. Tillsammans ger vi dig ett professionellt bemötande och omhändertagande.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
76.0av 100
Helhetsbetyg 2024
±12.1 konfidensintervall
48 svar (35% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck79.0±11.8Medel 80.1
Emotionellt stöd74.3±14.7Medel 76.6
Delaktighet och involvering75.7±12.7Medel 79.8
Respekt och bemötande85.0±10.2Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering66.7±13.6Medel 72.6
Information och kunskap72.4±12.8Medel 76.5
Tillgänglighet81.8±11.0Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Doktor.se Adina Hälsan i Nol är en vårdcentral som får beröm för sin kompetenta och hjälpsamma personal. Många patienter uppskattar det vänliga bemötandet och den snabba servicen. Några framhäver särskilt BVCs utmärkta service och den trevliga atmosfären vid receptionen. Dock har vissa upplevt svårigheter med att få tider och bristande information om provtagningar. Det finns även enstaka klagomål på felaktiga diagnoser och problem med återkoppling från vården.