Nötkärnan Sävelången Familjeläkare och BVC, Alingsås - Vården
Trevlig och hjälpsam personal
Trygg och pålitlig vård
Svår nåbarhet per telefon
Om Nötkärnan Sävelången Familjeläkare och BVC, Alingsås
Läkare, BVC- och distriktssköterskemottagning i nybyggda lokaler i Stadsskogen, Alingsås. Vi har distriktssköterskor med specialistkompetens inom diabetes, astma, KOL. Även tillgång till psykoterapeut, psykolog och medicinsk fotvård. Samarbete sker med sjukgymnaster. Vi har både tidsbeställning samt drop in mottagning varje dag.Vi utför vanliga resevaccinationer, v g ring och beställ tid. Vi har stängt alla helgdagar.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
78.8av 100
Helhetsbetyg 2024
±9.2 konfidensintervall
75 svar (45% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck80.5±9.1Medel 80.1
Emotionellt stöd74.7±11.3Medel 76.6
Delaktighet och involvering76.6±9.9Medel 79.8
Respekt och bemötande86.6±7.9Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering73.1±10.2Medel 72.6
Information och kunskap75.3±9.8Medel 76.5
Tillgänglighet82.7±8.6Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Nötkärnan Sävelången Familjeläkare och BVC i Alingsås får mycket positiva kommentarer för sitt professionella och trevliga bemötande. Patienter beskriver också lokalerna som nya och fräscha, och de känner sig trygga med den vård de får. Drop-in-tjänsten anses effektiv och prisad av besökare. Dock finns kritik gällande svårigheter att nå kliniken per telefon och att viss behandling ibland känns otillräcklig eller felaktig.