Även efter stängning når du oss via vår chatt. För enklare besvär kan vi hjälpa dig via vår heldigitala tjänst Capio Go, 7-22 alla dagar. Om du är i behov av ett fysiskt besök är du välkommen att kontakta Alléjouren, Södra Allégatan 6, Göteborg Öppet mån-fre 17-22, lördag och söndag 10-16 eller Jourcentralen Grimmered. Lergöksgatan 2B, V Frölunda. Öppet: Måndag - fredag 17-22, lördag och söndag 9-15.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
83.9av 100
Helhetsbetyg 2024
±8.5 konfidensintervall
72 svar (41% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck84.4±8.8Medel 80.1
Emotionellt stöd82.0±10.6Medel 76.6
Delaktighet och involvering83.9±9.0Medel 79.8
Respekt och bemötande88.9±7.4Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering78.8±9.7Medel 72.6
Information och kunskap82.0±9.1Medel 76.5
Tillgänglighet84.9±8.3Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Capio Vårdcentral Hovås får överlag positiva omdömen från patienterna för sitt bra bemötande och tillgängliga personal. Det är särskilt uppskattat av familjer med barn. Vissa patienter påpekar dock problem med långa väntetider och missar i receptförnyelseprocessen. En del har också kommenterat på den ibland otrevliga attityden hos receptionen.