Capio Vårdcentral Axess logo
Vårdcentral

Capio Vårdcentral Axess

Vår vårdcentral ingår i Vårdval Vårdcentral i Västra Götaland. Äldremottagning 0317250024. Nås helgfri vardag måndag - torsdag 11:00-12:00 och 15:00-15:30 Om du blir sjuk utanför vårdcentralens öppettider och inte kan vänta till nästa dag kan du vända dig till Alléjouren mellan klockan 17:00 - 22:00.

Informationen uppdaterades 11:39 - 18 mar, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Axess har fått i Nationella Patientenkäten.

Provtagningsverksamhet, öppen vård, Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19

Capio Vårdcentral Axess har ett centralt läge med trevlig och serviceinriktad receptionist. Vissa patienter upplever personalen som kompetent och flexibla i tidsbokningar. Dock finns klagomål på ointresserade läkare, dålig kommunikation och försenade blodprovsresultat. Långa köer utomhus har också påtalats, främst under jourtid.
Centralt läge
Flexibel tider
Fördröjda blodprovsresultat
Långa köer utomhus
barn, allmän vård, äldreomsorg
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (88), Google (7) & Facebook (2).

2.3
1.5
Jo H.
12 mar, 2025
Varning! Otroligt dåligt vårdcentralen. Läkaren ointresserad av mitt besök,på 6min. Skriver dock massor i min journal som inte är relaterade till besöket. Långa rader. Det är då ingen annan läkare som gjort tidigare i mitt liv. Klagar till chef, som skrattar åt mig, och vill inte känna sig vid! Får sedan ett brev från annan läkare som heller inte svara på varken rättelse jag kräver.Utan håller henne i ryggen.Så feg som han är. Otroligt oprofessionellt, , hemskt! Stäng ner verksamheten och släng ut personal!
Anette H.
21 dec, 2024
Detta är för dåligt. Jag sökte för smärtor i bröstkorgen. Fick veta att de inte kunde ta emot mig på axess capio eftersom jag var listad på annan vårdcentral. På 1177 står det att man kan få hjälp på vårdcentral som man inte är listad på. De sa att jag skulle komma tillbaka på jourtiden istället mellan kl 17-22. Vilket jag gjorde. Fick endast prata med en sjuksköterska i receptionen. Hon sa att jag skulle söka upp en fysioterapeut som kunde ge mig övningar. Då jag dagen efter fick jag tid hos min listade vårdcentral. Sa läkaren där att jag har en spricka i revbenet och att jag skulle vila.