Wieselgrensplatsen 19, Göteborg
Jourcentral kvällar & helger: Från 1/1 hänvisas du som patient till : Hisingens Jourcentral Virvelvindsgatan 8A, 417 09 Göteborg Öppettider/drop-in: Vardagar kl. 17.00-22.00 Helger kl. 10.00-16.00 Röda dagar kl. 10.00-16.00
Välkommen till Capio Vårdcentral Lundby! Vi erbjuder ett brett utbud av vård och hos oss kan du få hjälp med dina besvär av kompetenta läkare och sjuksköterskor. Vår trevliga mottagning hittar du på Wieselgrensplatsen 19 i Göteborg, men vi erbjuder också digital vård.
På Capio Vårdcentral Lundby får du alltid ett professionellt bemötande, och vi jobbar för att du ska uppnå bästa möjliga livskvalitet!
Hos oss kan du få hjälp med det mesta som rör din hälsa, exempelvis:
Att lista dig på en vårdcentral ökar känslan av trygghet och kontinuitet. Det innebär nämligen att du ansluter dig till en vårdcentral, som du kan uppsöka för alla dina vårdbehov. Du får därmed ofta träffa samma läkare och övrig personal. Hos oss på Capio arbetar vi utifrån ledorden bota, lindra och trösta.
Vi på Capio Vårdcentral Lundby hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss, eller boka en tid redan idag!
Informationen uppdaterades 15:36 - 16 aug, 2023
16 feb, 2017
Det är omöjligt att få tid. Man känner sig hopplös med den här Vårdcentralen. Försöker få akut tid snart i en vecka utan lyckas. Ring klockan 8:00 för att boka akut tid säger de hela tiden. När man ringer prick klockan 8:00 så säger dem att det inte finns några tider kvar. Skit snack!!! När har folk hunnit ringa och boka alla tider? Just nu är jag mycket arg och samtidig ledsen. Har ingen förtroende för dem längre.