PartilleRehab logo

PartilleRehab

PartilleRehab erbjuder dig rehabilitering baserad på många års erfarenhet och aktuellt forskning. Våra arbetsområden är: - Arbetsterapi - Fysioterapi - Hjälpmedel Du är välkommen att boka tid via webb, telefon eller på mottagningen. Du behöver ingen remiss för att boka tid.
PartilleRehab

Mellan v 26-34 har vi följande öppettider: Måndag 7.45 – 15.30 Tisdag 7.45 – 16.00 Onsdag 7.45 – 15.30 Torsdag 7.45 – 16.00 Fredag 7.45 – 15.00 Receptionen har lunchstängt mellan 12.00 – 12.45 Det går att få en bokad tid efter att receptionen är stängd.

Informationen uppdaterades 07:27 - 9 jun, 2025

Torsdag - Fredag
Måndag - Tisdag

Sjukgymnastik/Fysioterapi, Artrosskola, Arbetsterapi, Hjälpmedelsverksamhet, Primärvårdsrehabilitering

PartilleRehab har övervägande positiva omdömen, med en högt kompetent och engagerad personal som ger en individuell och professionell vård. Många berömmer deras vänliga bemötande och lyhördhet. Några upplevde tidsbrist och otillräcklig hjälp, men dessa erfarenheter verkar vara i minoritet. Helhetsintrycket är en stark rekommendation för allmän rehabilitering.
Kompetent personal
Engagerad service
Trevligt bemötande
Snabb tidbokning (nästa dag!)
Bra gymutrustning
Tidsbrist för frågor
Minimal hjälp ibland
rehabilitering, arbetsterapi, fysioterapi
*Sammanfattat från Google (7) & Facebook (4).

4.9
Disa. D D.
6 feb, 2024
Lotta P.
22 dec, 2020
Aldrig lärt mig så mycket om kroppen som här. Fräscht och dessutom trevlig personal, stort tack.