primary care

Järpens hälsocentral

Till oss kan du vända dig med alla hälsoproblem. Här behandlar vi sjukdomar och skador på plats eller remitterar dig vidare för specialistvård. Fr o m nu gäller tidsbokning för provtagning, ring 0647-16550 för att boka din tid. I Vårt utbud nedan finner du telefonnummer till de olika professioner på Hälsocentralen.

Informationen uppdaterades 06:27 - 17 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Järpens hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

+466471#### Visa nummer

Rådgivning

Vårdcentral (BT), Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Allmänmedicin, Barnhälsovård/BVC, Distriktssköterskeverksamhet, Barnmorskemottagning

Järpens hälsocentral får höga betyg för sin vänliga och kompetenta personal, som många patienter uppskattar för sitt goda bemötande. Dock finns det återkommande problem med att boka tid, och den höga personalomsättningen gör att kontinuiteten i vården påverkas negativt, vilket flera patienter har uttryckt missnöje över.
Vänlig personal
Kompetent hjälp
Bra bemötande
Hög personalomsättning
Ej konsekvent läkare
Vissa upplever dåligt bemötande
akutvård, vaccinationer
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (60), Google (8) & Hitta (1).

3.3
Eva S.
8 jan, 2025
Dåligt bemötande, nekar Receptförnyelse som remitteras av andra vårdgivare och specialist läkare. Hänvisar patient att byta HC.
Leif N.
12 okt, 2021
Det är omöjligt att ringa Järpens HC idag 20211012, Vad beror det på?