primary care

Vindelns hälsocentral

Dagtid är det hit du vänder dig med frågor som rör din hälsa. Det gäller för dig som är sjuk, vill ha stöd som förälder eller förändra din livsstil. Använd gärna våra e-tjänster när du kontaktar oss. När du ringer oss för rådgivning och bedömning får du förslag på en tid då vi ringer upp dig. Alla regionens hälsocentraler är godkända av Hälsoval Västerbotten. Hälsovalet innebär att du själv kan välja hälsocentral. Du hittar information om hur du väljer i länken Så väljer du mottagning. Har du frågor under kvällar och helger ringer du 1177. Blir du akut sjuk eller allvarligt skadad ringer du 112.

Informationen uppdaterades 08:05 - 12 feb, 2025

Här kan du se omdömen som Vindelns hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

83%

Lunchstängt12-13

Vårdcentral (BT), Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19

Många uppskattar personalens vänliga bemötande och deras vilja att hjälpa till trots resursbegränsningar. Servicen upplevs ofta som hög, även om det kan vara utmaningar med att nå fram via telefon och väntetider kan vara långa, särskilt efter lunch. Flera recensenter noterar att ha olika personal vid besök på grund av brist på fast personal. Hälsocentralen passar bra för personer som behöver vårdtjänster under dagtid.
Trevlig och hjälpsam personal
Bra service trots personalbrist
Svårt att få kontakt
Lång väntetid
Snabb hjälp och behandling
Ingen fast personal
dagvård, allmän hälsovård
*Sammanfattat från Google (17) & Facebook (1).

3.2
Mattis K.
14 okt, 2024
Tog dom 3 månader att hitta att jag hade harpest, var sängliggandes på grund av smärta och den smärta var så extrem att min mentala hälsa försämrades. Har varit dödstrött nu i 1 år, tog blodprov för första gången för en vecka efter ha väntat i 10 månader, väntat 8 månader för spirometri och när jag väl skulle dit avbokade dom för jag blev bortprioriterad, fick en ny tid idag men blev avbokad för läkaren blev sjuk. Helt sinnessjukt. Min mentala hälsa är helt förstörd på grund av detta, kan inte jobba, ingen ork för att göra någonting på min fritid och kliniken gör ingenting. Sjukt.
1.5
Eva J.
12 aug, 2024
Jag ringer en måndag kl 8.15 får en tid att prata med en sjuksköterska på torsdag kl 11.00, måste vara den sämsta hälsocentral någonsin. Dags att byta!