Välkommen till Mentis Psykiatri! Mentis Psykiatri är en privat allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som erbjuder bedömning, utredning och behandling för ett brett spektrum av psykiatriska tillstånd. Vår ambition är att ge dig snabb tillgång till kvalificerad psykiatrisk vård – utan långa väntetider.
Hos oss arbetar erfarna psykiatriker och psykologer med bakgrund från universitetssjukhus. Genom att kombinera olika kompetenser och behandlingsinriktningar kan vi erbjuda ett helhetsperspektiv där varje behandling anpassas efter individens behov, livssituation och mål.
Vi strävar efter att skapa en trygg och professionell vårdmiljö där du blir lyssnad på och får en tydlig plan för din fortsatta behandling.
Mentis Psykiatri erbjuder både grundläggande och fördjupade utredningar, inklusive neuropsykiatriska utredningar vid exempelvis misstänkt ADHD. Vi behandlar både lättare och mer komplex psykiatrisk problematik och arbetar med evidensbaserade metoder.
Depression
Ångestsyndrom
Posttraumatiskt stressyndrom (PTSD)
Vissa bipolära tillstånd
Kris- och utmattningsreaktioner
Neuropsykiatriska tillstånd
Du hittar till mottagningen på Carlandersparken 25, centralt i Göteborg.
Välkommen till Mentis Psykiatri – specialistpsykiatrisk vård med kvalitet, tillgänglighet och individen i fokus.
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
mentispsykiatri.seTelefon