primary care

Tegs hälsocentral

Dagtid är det hit du vänder dig med frågor som rör din hälsa. Det gäller för dig som är sjuk, vill ha stöd som förälder eller förändra din livsstil. Använd gärna våra e-tjänster när du kontaktar oss. När du ringer oss för rådgivning och bedömning får du förslag på en tid då vi ringer upp dig. Alla regionens hälsocentraler är godkända av Hälsoval Västerbotten. Hälsovalet innebär att du själv kan välja hälsocentral. Du hittar information om hur du väljer i länken Så väljer du mottagning. Har du frågor under kvällar och helger ringer du 1177. Blir du akut sjuk eller allvarligt skadad ringer du 112.

Informationen uppdaterades 08:05 - 12 feb, 2025

Här kan du se omdömen som Tegs hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Återuppringning

Arbetsterapi, Vårdcentral (BT), Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19

Tegs hälsocentral har både för- och nackdelar enligt patienter. Flera uppskattar den snabba uppringningen och vänligt bemötande. Vid akuta tillstånd som stroke fick en patient rätt vård snabbt. Dock rapporterar många svårigheter att nå vårdcentralen per telefon och långa väntetider för att träffa läkare. Några har upplevt oproffsigt bemötande. Förbättring av tillgänglighet och bemötande kan behövas.
Omöjlig nå läkare
Långa väntetider
Dålig telefonkö
Snabb uppringning
Vänlig bemötande
Oproffsigt bemötande
God vård vid stroke
akutvård, psykologsamtal
*Sammanfattat från Google (27) & Hitta (3).

4.2
4.8
Ronny J.
19 feb, 2025
Mkt bra personal mkt bra återkoppling
Maja V.
11 okt, 2024