Välkommen till Asta vårdcentral i Rotebro! En vårdcentral med hög tillgänglighet och korta väntetider! Hos oss kan du komma på drop-in då hjälper vi dig. Oavsett om du vill boka ett besök på plats, ses via video eller behöver akut hjälp, så finns vi här för dig. Asta vårdcentral ligger i Rotebro centrum, precis intill Rotebro station, med goda parkeringsmöjligheter. Hos oss möter du hög medicinsk kompetens kombinerat med ett personligt och omtänksamt bemötande. Oavsett om du vill boka ett besök på plats, ses via video eller behöver akut hjälp, så finns vi här för dig. Asta vårdcentral jobbar på uppdrag av Region Stockholm. Hos oss får du en fast vårdkontakt vilket ger trygghet och kontinuitet.
Asta vårdcentral är en modern vårdcentral som strävar efter att erbjuda hög tillgänglighet. Det ska vara enkelt att få kontakt och hjälp – när du behöver det. Vi har gjort det enkelt att nå oss
Digitalt: Hantera tidsbokning och receptförnyelse direkt i appen Asta VC eller via e-tjänsterna på 1177.
Fysiskt besök: Vi har öppet vardagar samt lördagar och erbjuder drop-in för akuta besvär. Öppettider Måndag – fredag kl. 08:00 – 18:00 Lördagar kl. 08:00 – 13:00
Telefon: Ring oss för tidsbokning och rådgivning på 08 – 120 715 00 Telefontider Måndag – fredag kl. 08:00 – 18:00 Lördagar kl. 08:00 – 13:00
Här hittar du våra vanligaste ärenden via 1177
Varmt välkommen att lista dig hos oss! Hos oss får du en fast vårdkontakt vilket ger trygghet och kontinuitet.
Webbsida
astavardcentral.seTelefon