Tandläkare Katrin Onno har nu blivit en del av Smile-familjen! På Smile Hässelby Strand erbjuder vi högkvalitativ tandvård med ett erfaret team av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och specialister – alltid med ditt leende i fokus. Vår klinik ligger smidigt till på Maltesholmsvägen 147, endast 350 meter från Hässelby Strands tunnelbanestation. Här kan hela familjen få tandvård under samma tak, och för barn och ungdomar är behandlingen givetvis kostnadsfri.
Allmäntandvård
Akuttandvård
Estetiska tandvård
Tandhygienistbehandling
Tandblekning
Tandimplantat
Barn- och ungdomstandvård
Om din behandling kräver specialistkompetens har vi även nära tillgång till specialisttandvård i Stockholmsområdet. Allt du behöver för en god munhälsa livet ut, helt enkelt!
Du kan själv välja vem som ska ta hand om dina barn tänder. Vi erbjuder en modern och trygg tandvård för såväl familjens äldsta som yngsta. Oavsett om ditt besök gäller dig själv eller dina barn, så är du i trygga händer hos oss.
Vet du vad det bästa är? Hos oss är tandvård för barn och ungdomar nämligen helt kostnadsfri upp till 19 års ålder. Du har valet att antingen lista ditt barn hos Smile Tandvård Hässelby Strand eller enkelt boka barn- och ungdomstandvård direkt online.
Behöver du akut tandvård? Hos oss kan du boka tid om olyckan är framme eller du drabbats av akut tandvärk.
Smile Hässselby Strand ligger på Maltesholmsvägen 147 i Hässelby, gångavstånd från Hässelby Strands tunnelbanestation. Om du kör bil finns ett parkeringshus alldeles i anslutning till kliniken.
Välkommen att boka tid på Smile Hässelby Strand!
Informationen uppdaterades 12:26 - 21 maj, 2025