primary care

Afecto Skärholmen vårdcentral

Vi erbjuder vård som utgår från dig och dina behov – oavsett om det handlar om tillfälliga hälsobekymmer eller långvariga sjukdomar. Här får du hjälp med allt från rådgivning och undersökningar till behandling och kontinuerlig uppföljning. Din hälsa är alltid vårt främsta fokus, och vi är angelägna om att skapa vård som är enkel att nå, professionell och präglad av respekt och omtanke. Vår...
Afecto Skärholmen vårdcentral

Din hälsa är alltid vårt främsta fokus, och vi är angelägna om att skapa vård som är enkel att nå, professionell och präglad av respekt och omtanke. Vår kunniga och engagerade personal står redo att ta hand om dig och dina närstående.

Du kan enkelt boka tid hos oss via 1177 eller genom att kontakta oss direkt.

Varmt välkommen till Afecto Skärholmen Vårdcentral!

När mottagningen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 09:11 - 31 mar, 2025

Drop-in-tider