Capio Maria Värmdö

Till oss är du välkommen om du vill ha hjälp och stöd med alkohol- och drogproblematik. Även du som anhörig är välkommen. Här finns läkare med inriktning mot beroendevård och psykiatri, specialistsjuksköterska, kuratorer och alkohol- och drogterapeuter. Capio Maria Värmdö ligger i Gustavsbergs centrum och är ett samarbete mellan Capio Maria beroendevård och Gustavsbergs kommun. Vi erbjuder bl a...
Capio Maria Värmdö

finns läkare med inriktning mot beroendevård och psykiatri,
specialistsjuksköterska, kuratorer och alkohol- och drogterapeuter. Capio Maria Värmdö ligger i Gustavsbergs centrum och är ett samarbete mellan Capio Maria beroendevård och Gustavsbergs kommun. Vi erbjuder bl a bedömning, rådgivning,
motiverande samtal, återfallspreventiva samtal, enskilt eller i grupp, samtal enligt 12- stegsmodellen, enskilt eller i grupp. Strukturerade samtal enskilt eller i grupp för anhöriga. Medicinska och psykiatriska bedömningar och behandlingar.

Informationen uppdaterades 10:15 - 9 jan, 2025

020021#### Visa nummer