Capio Maria Nacka

Till oss är du välkommen att söka hjälp för drog och /eller alkoholproblematik. Vi är en öppen mottagning för dig som är över 18 år. Vi erbjuder bl a bedömning, rådgivning, motiverande samtal, återfallspreventiva samtal enskilt eller i grupp samt medicinska och psykiatriska bedömningar och behandlingar. Vi erbjuder också stöd till anhöriga i grupp eller enskilt. Mottagningen är ett samarbete...
Capio Maria Nacka

och psykiatriska bedömningar och behandlingar. Vi erbjuder också stöd till anhöriga i grupp eller enskilt. Mottagningen är ett samarbete mellan Nacka kommun och Capio Maria beroendevård.
Det innebär att på mottagningen arbetar drog- och alkoholbehandlare från Nacka kommun tillsammans med sjuksköterskor och läkare från Capio Maria. Drop-In tider är endast till för våra patienter som går i behandling hos oss.

Informationen uppdaterades 10:10 - 9 jan, 2025

020021#### Visa nummer