Specialistfysioterapi Kungsholmen - Thomas Avenbrand, Stiftelsen Stockholms Sjukhem
Vi är en specialiserade öppenvårdsmottagning där du kan få kvalificerad hjälp av fysioterapeuter specialiserade inom neurologi, smärta, mental hälsa, fysisk aktivitet och idrottsmedicin. Vi erbjuder evidensbaserade behandlingsmetoder, grundade på både forskning och omfattande klinisk erfarenhet. Efter en individuell undersökning och bedömning av dina besvär erbjuder vi insatser både individuellt och i grupp. Vi har vi även tillgång till varmvattenbassäng.
Vi har ett nära samarbete med arbetsterapeuter, dietister och logopeder för att vid behov kunna erbjuda en teambaserad rehabilitering. helhetslösning.