primary care

Ersboda hälsocentral

Dagtid är det hit du vänder dig med frågor som rör din hälsa. Det gäller för dig som är sjuk, vill ha stöd som förälder eller förändra din livsstil. Använd gärna våra e-tjänster när du kontaktar oss. När du ringer oss för rådgivning och bedömning får du förslag på en tid då vi ringer upp dig. Alla regionens hälsocentraler är godkända av Hälsoval Västerbotten. Hälsovalet innebär att du själv kan välja hälsocentral. Du hittar information om hur du väljer i länken Så väljer du mottagning. Har du frågor under kvällar och helger ringer du 1177. Blir du akut sjuk eller allvarligt skadad ringer du 112.

Informationen uppdaterades 07:55 - 12 nov, 2024

Här kan du se omdömen som Ersboda hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

75%

Lunch 12-13

provtagning

Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Gynekologi, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Arbetsterapi, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Dietistverksamhet, Ultraljudsverksamhet, gynekologisk, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Familjecentral, verksamhet, Sjukvårdsrådgivning, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Primärvårdsrehabilitering, Artrosskola

Ersboda hälsocentral får främst kritik för sina långa väntetider och svårighet att nå personal via telefon. Många patienter upplever att bemötandet är oprofessionellt och saknar uppföljning av medicinska resultat. Några berömmer dock labpersonalen och den generella personalens kompetens. Överlag får vårdcentralen negativa recensioner med många som rekommenderar att man väljer annan vårdgivare.
Läkartider svårt få
Oprofessionellt bemötande
Bristande uppföljning
Bra labpersonal
Kompetent personal
N/A
*Sammanfattat från Google (16) & Hitta (3).

2.6
2.5
Kristin S.
14 jan, 2025
Mycket svårt att få kontakt med dem. Svårt att boka tid. För det mesta olika personal som man måste dra hela sin sjukhistoria för, och som inte verkar bry sig. Ingen flexibilitet eller kontinuitet. Rekommenderas ej.
Tomas P.
5 jan, 2025
Ojämn vård. Ofta nya läkare och man måste berätta ofta om och om igen. Vill ofta lösa/ undersöka en sak i taget. Efter det får man boka en ny tid om man vill fortsätta. Känns inte att man tas på allvar. Och som förälder får man bilden att man är nojig och fånig i onödan. Kan inte rekommendera dom. Förutom labb-personalen.