primary care

Sundbybergs Vårdcentral

Sundbybergs Vårdcentral är en del av primärvården. Vi har olika mottagningar t.ex. Astma-KOL, diabetes, hemsjukvård, hjärt-kärl, prickmottagning, psykologmottagning med utökade insatser för psykisk hälsa barn och unga (6–17 år), vaccination samt överviktsmottagning. När mottagningen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring...
Sundbybergs Vårdcentral

Sundbybergs Vårdcentral är en del av primärvården.

När mottagningen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 05:33 - 23 apr, 2025

Vårdcentral (BT)

4.6
Viktoria S.
31 maj, 2025
Tack Isac, du är fantastisk!
1.5
Margareta B.
30 maj, 2025
Lätt att få tid på denna vårdcentral men är besviken på bemötande och kunskap från både läkare och annan vårdpersonal . Har inte känt förtroende, får inte korrekt svar på mina frågor. Följer inte de basala hygienkraven som man ska inom vården. Tyvärr inte alls nöjd !