Välkommen till din tandläkare mitt i Bromma! Vi tar hand om både barn och vuxna och erbjuder allt från undersökningar och allmäntandvård till mer avancerade behandlingar och estetisk tandvård. Om du är i behov av akut tandvård erbjuder vår klinik i Ålsten tider för både vuxna och barn. För dig som behöver specialisttandvård samarbetar vi också nära med våra specialistkliniker på Östermalm och...
Om Distriktstandvården Ålsten
Om du är i behov av akut tandvård erbjuder vår klinik i Ålsten tider för både vuxna och barn. För dig som behöver specialisttandvård samarbetar vi också nära med våra specialistkliniker på Östermalm och Kungsholmen.
På Mina sidor kan du enkelt boka om eller avboka ditt besök samt lägga till dina barn och följa deras tandvårdsbesök. Vi är även anslutna till både Klarna och Försäkringskassan.
Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 40 kliniker runt om i landet. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även två specialistkliniker och en narkosverksamhet.
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
När en äldre person behöver vård från flera håll samtidigt kan det vara svårt att få en helhetsbild av situationen. Den här artikeln förklarar varför samordningen ofta brister och vad du som närstående kan göra för att få svar.
Här får du veta hur du känner igen symtomen och hur du kontaktar vården på ett säkert sätt. Ett pågående utbrott av mässling i Sverige gör det viktigt att se över ditt skydd, särskilt om du är född efter 1960.
Penila papler är små, ofarliga knottror som sitter i en eller flera rader runt kanten på ollonet. De är vanliga, helt normala och beror inte på en könssjukdom.
Cancerbehandling kan bestå av operation, strålning, cytostatika, immunterapi och hormonbehandling. Här får du veta hur det går till, vad det kostar och när du ska söka vård.