Afecto Älvsjö sexuell hälsa logo

Afecto Älvsjö sexuell hälsa

Välkommen till Älvsjö Sexuell Hälsa - på uppdrag av Region Stockholm. Alla som behöver hjälp avseende sexuell hälsa och välbefinnande är välkomna att kontakta oss oavsett kön, könsidentitet, eller sexuell läggning. Vi har korta väntetider och nås för tidsbokning på telefon alternativt e-tjänsterna på 1177. Tidsbokning sker utan remisskrav. Vi har även drop-in tider, se ovan. Här kan du...
Afecto Älvsjö sexuell hälsa

Välkommen till Älvsjö Sexuell Hälsa - på uppdrag av Region Stockholm.

Vi har även drop-in tider, se ovan.

Här kan du få hjälp med:
Rådgivning, stöd, provtagning och behandling avseende sexuellt överförbara infektioner (STI).
Förskrivning, utprovning och insättning av preventivmedel samt rådgivning avseende preventivmedel.
Graviditetstest och uppföljning baserat på provresultat, inklusive stöd vid ofrivillig graviditet.
Rådgivning och stöd kring abort.
Rådgivning och stöd kring sexuell och reproduktiv hälsa, inklusive psykosociala samtal.
Vaccination mot Hepatit A och B.
Vår vision är att vara ledande inom vård för sexuell hälsa i Sverige, genom att leverera vård med den högsta kvalitet, vi strävar efter att främja långsiktig hälsa och välbefinnande hos patienterna, där varje individ får tillgång till expertis och förståelse för din problematik.

Vi tar emot alla åldersgrupper. Framförallt från 20 år och uppåt.

Välkommen till oss för omsorg kring din sexuella hälsa!

Informationen uppdaterades 11:45 - 4 jun, 2025

Onsdag