Allmäntandvård, Universitetstandvården, Karolinska Institutet logo

Allmäntandvård, Universitetstandvården, Karolinska Institutet

Har du besvär med dina tänder eller behöver en kontroll? Har du en trasig tand eller tandvärk? Välkommen till Universitetstandvårdens allmäntandvårdsklinik, Lärarkliniken. Den heter så därför att våra tandläkare och tandhygienister utbildar framtidens tandläkare och tandhygienister - med den bästa tekniken som finns. All behandling som studenterna utför sker under handledning av lärare. 2023...
Allmäntandvård, Universitetstandvården, Karolinska Institutet

2023 rankades vårt tandläkarprogram som nummer fem på en rankinglista över världens universitet.

Till oss är du välkommen när du har fyllt 24 år.
På vår hemsida kan du lämna dina kontaktuppgifter, så ringer vi dig för att boka en tid. Du kan också ringa oss på 08-524 88 330 (knappval 3).

Informationen uppdaterades 06:16 - 27 maj, 2025

+4685248#### Visa nummer