Björkstam Psykoterapi

Björkstam Psykoterapi

karta knapp bakgrund

Föreningsgatan 26, våning 2, Malmö

Björkstam Psykoterapi

Psykoterapi online

Pris: 1100 kr

Om oss

Välkommen till Björkstam Psykoterapi!

I trivsamma lokaler på Föreningsgatan 26 i Malmö, hittar du Eli Björkstams psykoterapimottagning. Eli är socionom och legitimerad psykoterapeut, och erbjuder psykoterapi både på plats och online. Hit är alla välkomna, men hen har särskild erfarenhet av arbete med HBTQ-gruppen.

Psykoterapi för HBTQ

Eli Björkstam riktar sig särskilt till personer inom gruppen HBTQ+ och har mycket erfarenhet av att arbeta med transpersoner inom psykoterapi. Både från sitt yrkesliv och sitt eget privatliv har hen särskilda kunskaper inom området, och hur det är att på olika sätt leva utanför normen, exempelvis i flersamhet som polyamori. Oavsett hur just din situation ser ut är du välkommen till Eli för samtal.

Vanliga besvär som du kan få hjälp med hos Björkstam Psykoterapi

Hos Eli kan du få hjälp med de flesta psykiska besvär, som exempelvis:

  • ångest

  • depression

  • nedstämdhet

  • kris

  • trauma

  • könsdysfori

  • stress

  • utmattning

  • personlighetssyndrom.

Psykoterapi online

Förutom sin fysiska mottagning så erbjuder Eli även psykoterapi online, via säker videolänk. Onlinemottagningen är utvecklad i linje med de senaste forskningsrönen, för att uppnå så goda resultat som möjligt. Det finns många fördelar med onlineterapi, till exempel att du kan genomföra samtalen i ditt eget hem, eller att du kan få tillgång till terapimetoder som kanske inte finns i ditt närområde. Eli har även skrivit en bok på ämnet, ”Psykoterapi online – Rummet, ramen och relationen i videosamtal”, där hen utforskar vad psykoterapi via videosamtal innebär, och hur vi på bästa sätt kan tillgodogöra oss fördelarna.

Om Psykoterapeut Eli Björkstam

Eli Björkstam är socionom och legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning. Hen har många års erfarenhet av psykoterapeutiskt arbete, både individuellt och med grupper. Eli har arbetat som legitimerad psykoterapeut sedan 2019, men har redan långt innan det arbetat med psykoterapi, exempelvis i form av mentaliseringsbaserad terapi (MBT), som hen också vidareutbildat sig i vid Karolinska Institutet. Förutom psykoterapi arbetar Eli med handledning och föreläsningsuppdrag. Samhällsförändring och aktivism är också något som hen brinner för och hen deltog 2021 i förberedelserna inför World Pride, med föreläsningar för volontärerna om bemötande och självomhändertagande för hållbar politisk aktivism.

Eli Björkstam är medlem i Psykoterapicentrum.

Psykoterapicentrums logga

Varmt välkommen att kontakta Björkstam Psykoterapi för mer information och tidsbokning!

Informationen uppdaterades 16:12 - 23 jan, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt

Telefonnummer

0762-27#### Visa nummer

Relaterade kategorier