Välkommen till Luxadent – modern tandvård med omtanke i Helsingborg!
Mitt i hjärtat av Helsingborg, på Järnvägsgatan 14 precis vid Knutpunkten, hittar du Luxadent – en toppmodern tandläkarklinik där kvalitet, trygghet och personlig service står i centrum.
Hos oss möts du av ett engagerat team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som lyssnar på dig och anpassar behandlingen efter dina behov.
På Luxadent arbetar vi med den senaste tekniken inom digital tandvård. Från röntgen och scanning till journalföring är allt digitaliserat, vilket ger en smidig, säker och effektiv vårdupplevelse. För dig betyder det kortare väntetider, tydligare behandlingsplaner och högsta möjliga kvalitet.
Vi erbjuder både allmän, estetisk och mer avancerad tandvård – alltid med fokus på ditt välmående och långsiktig munhälsa.
Våra behandlingar inkluderar bland annat:
Regelbundna tandläkarundersökningar
Tandstensborttagning och professionell rengöring
Akut tandvård
Skalfasader
Tandreglering med osynlig tandställning som Invisalign
Tandimplantat
Lagningar och rotfyllningar
Tandproteser
Tandblekning
Oavsett om du vill förebygga problem, återskapa funktion eller förbättra ditt leende estetiskt finns vi här för dig.
Luxadent har kliniker i Helsingborg, Malmö och Ystad och är stolta över våra höga betyg och fina recensioner. För oss är varje patientrelation långsiktig – vi vill att du ska känna dig trygg, sedd och väl omhändertagen vid varje besök.
Boka din tid redan idag och låt oss ta hand om ditt leende.
Varmt välkommen till Luxadent i Helsingborg

Webbsida