Ridvägen 12, Umeå
Capio Hälsocentral Dragonen erbjuder ett brett utbud av vård och kan ta emot dig både på mottagningen och digitalt. Hos oss arbetar skickliga läkare och sjuksköterskor som kan hjälpa dig med dina besvär. Vi jobbar för att du ska uppnå bästa möjliga livskvalitet, och ser alltid till att ge ett ett professionellt bemötande. Vår trevliga mottagning ligger på Ridvägen 12 i Umeå.
På Capio Hälsocentral Dragonen kan du få hjälp med det mesta som rör din hälsa, bland annat:
Du kan välja att ansluta dig till en vårdcentral dit du går för alla dina vårdbehov, vilket kallas för att lista sig. I och med att du listar dig får du som patient ofta träffa samma personal och läkare, vilket ökar känslan av trygghet och kontinuitet. Bota, lindra och trösta är de ledord vi på Capio arbetar utifrån.
Du kan lista dig hos oss på Capio Hälsocentral Dragonen, eller boka en tid redan idag! Varmt välkommen!
Informationen uppdaterades 14:28 - 16 aug, 2023
Återuppringning
26 sep, 2022
Bästa läkaren Mediha Novo är duktig ger tydlig information. Gör ett bra och grundligt arbete dock lite svår få tider svårt komma fram på telefonen