3.12 av 5
karta knapp bakgrund

Glimmervägen 5 E, Umeå

Öppet idag från 08:00

Om oss

Varmt välkommen till Capio Hälsocentral Norrlandskliniken!

På Capio Hälsocentral Norrlandskliniken får du hjälp av av skickliga läkare och sjuksköterskor som har lång erfarenhet av att undersöka och behandla alla tänkbara besvär som är kopplade till din hälsa. Vi erbjuder ett brett vårdutbud och professionellt bemötande, så att du kan uppnå bästa livskvalitet. Du hittar oss på Glimmervägen 5E i Umeå, eller digitalt via video.

Heltäckande vård hos Capio Hälsocentral Norrlandskliniken

Hos oss kan du söka hjälp för nästan allt som rör din hälsa, som exempelvis:

• Vaccination
  • Provtagning
  • Sår
  • Psykoterapi

Du kan välja Capio Hälsocentral Norrlandskliniken som din vårdcentral

Du kan välja att lista dig hos oss - det innebär att du är ansluten till vår vårdcentral, och att du går hit för alla dina vårdbehov. Du får ofta träffa samma läkare och personal när du är listad hos oss, vilket ökar känslan av kontinuitet och trygghet för dig som patient. Vi på Capio arbetar efter ledorden bota, lindra och trösta.

Kontakta oss på Capio Hälsocentral Norrlandskliniken i Umeå eller lista dig, redan idag!

Informationen uppdaterades 14:33 - 16 aug, 2023

3.33 av 5
2.39 av 5
3.89 av 5
2.89 av 5
3.12 av 5

Baserat på 18 omdömen

5 sep, 2023

Otroligt dålig vårdcentral, arrogant personal, verkar inte brydd om att hjälpa, säger att dom ska ringa upp men gör inte det men skriver ändå in i journal att dom ringt upp.

31 jan, 2023

Har haft samma underbara läkare i många år! Sååå nöjd.

28 nov, 2022

Har blivit mycket lättare att komma fram när man ringer vilket är ett stort plus. Duktiga läkare och sjuksköterskor. Blev mycket bra bemött ☺️

2 mar, 2021

Möjligheten att få kontakt är nästintill obefintlig! Ringde förra veckan kl 8:10 och fick kontakt. De ville att jag skulle återkomma igen på måndag. Nu har jag försökt i två dagar och det finns inga telefontider.... Det har varit rent bedrövligt med telefontider senaste året och jag kan inte låta bli att undra om det råder någon form av anarki hos personalen som vill jaga bort sina patienter i protest mot ägarbyte?

26 nov, 2020

Kontakt och öppettider