Vi hjälper dig att få svar på frågor om dina beställningar och dina leveranser av speciallivsmedel, hjälpmedel vid inkontinens eller hjälpmedel för behandling av diabetes.
Behöver du förnya ditt recept på hjälpmedel? Då kontaktar du den som skrev ut ditt hjälpmedel senast.
Kundservice hjälpmedel Skåne
Vi svarar också på dina frågor om bidrag för glasögon och hjälper dig att anmäla om du har ett rörelsehjälpmedel som behöver repareras.
Använd våra e-tjänster eller ring till oss.
Kundservice hjälpmedel Skåne är känt för sin trevliga och hjälpsamma personal, vilket många patienter uppskattar. De erbjuder snabb service och är särskilt bra när det gäller barnhjälpmedel. Några patienter har påtalat att det kan vara krångligt att hitta rätt och att det finns brister i anvisningarna. Trots att kollektivtrafiken kan vara otymplig och återkoppling ibland dröjer, överväger de positiva kommentarerna de negativa.
Trevlig kundtjänst
Bra hjälp för barn
Inga bussar nära
Förseningar med återkoppling
barn, diabetesvård, hjälpmedelshantering
*Sammanfattat från Google (14).
1 omdöme
Johan B.
22 apr, 2024
Hej!
Eftersom jag inte kan förnya mina hjälpmedel (sensorer Libre 3) så vill jag att de som man ringer till och beställer hjälpmedel inte får stänga av funktionen där dom ringer upp när der är ens tur.
Han jag pratade sa att när kön blir för lång så stänger dom av den funktionen för att få ner kön.
Om man tänker lite här så borde man förstå hur jättekonstigt det låter. Kontentan blir att jag får sitta i 40 min kö på arbetstid. Och alla andra med som jobbar.
Mvh Johan